Yin, Yang & Neljä tyyppiä – ruoka lääkkeenä

Finnacu Ry järjestää 8.-9.9.2018 Helsingissä koulutuksen aiheesta Yin, Yang & Neljä tyyppiä – ruoka lääkkeenä, luennoitsijana Peter Torssell.

Ruoka on maailman vanhin lääke ja sen vuoksi tärkein vaikuttaja sekä sairauden hoitamisessa että terveyden ylläpitämisessä kehossamme. Peter yhdistää koulutuksessaan länsimaalaista ja klassista kiinalaista viisautta ja koostaa niitä selkeän kokonaisuuden, jota on helppo soveltaa jokaiseen kulttuuriin, ihmiseen, ruokaan ja sairauteen.

Tässä koulutuksessa opit mitä, kuinka paljon ja kuinka usein sinun tai asiakkaasi tulee syödä. Opit myös ymmärtämään millaisia vaikutuksia ruualla on kehossamme. Koulutuksen ensimmäisenä päivänä käsittelemme aihetta yleisemmin ja toisena päivänä käymme läpi erilaisten ruoansulatus- ja suolistosairauksien käytännön hoitoa ruokavalion avulla.

”Any practitioner of medicine must first thoroughly understand the source of disease and know what has been violated, then, use food to treat it, and if food will not cure it, afterwards apply drugs.”
-Sun Simiao

Tervetuloa mukaan kaikki kiinalaisen lääketieteen ammattilaiset sekä opiskelijat! Ilmoittautumiset ja lisätietoja osoitteesta https://finnacu.fi/register