Yair Maimon: Special lecture on the Eight Extraordinary Channels

Aika 11. – 12.6.2016
Paikka Business Meeting Park Kukontori, Forum, Helsinki
Hinta Kurssi 300 € jäsenille, muut 350 €
Ilmoittautumiset mahdollisimman pian marru.honkanen@phnet.fi
Tulkkaus Petri Federley

 

Sisäinen alkemia: 8 extrameridiaania voivat antaa meille syvällisen käsityksen säätelyn ja kehityksen prosessista. Ne ovat pohja Shenin ja Jingin kohtaamiselle. Kaikki hormonaalisiin muutoksiin liittyvät prosessit – erityisesti hedelmällisyys ja ikääntyminen, keskushermosto neurologisine sairauksineen liittyvät extrameridiaaneihin.
Kliinisesti ne luovat pohjan monien monimutkaisten ja samaan aikaan tavallisten tilojen hoitoon. Ne auttavat ymmärtämään kuinka sukumme/perimämme Qi virtaa meihin sekä raskauden aikaista elämää sekä päivittäistä Wei sekä Ying Qin säätelyä.

Kliinisiä sovelluksia:
* Autoimmuunisairaudet
* Hormonaaliset toiminnot: kilpirauhasen liika- ja vajaatoiminta
* Kasvuhäiriöt
* Miehen hedelmällisyys, eturahasongelmat
* Naisen hedelm’llisyys, gynekologia, menopaussi
* Epilepsia
* Unettomuus
* Allergiat

Esimerkiksi Ren Maista ja Du Maista sanotaan:
” Ren Mai kokoaa kehon kaiken Yin Qin, kaikilla Zang-elimillä ja -meridiaaneilla on syvä sisäinen haara joka ottaa yhteyden Ren Maihin. Ne liittyvät kaikki yhteen vatsan ja rinnan alueella. Ren 4 kautta ne ottavat yhteyden Munuaisiin.
Du Mai kokoaa kehon kaiken Yang Qin Yang-meridiaanien välityksellä, hartian ja niskan alueella. Du 4 kautta ne saavat yhteyden Munuaisiin. ”

Siten Ren 4 yhdistäminen muiden Ren Main pisteiden tai avaamisen kanssa, voi hoitaa suurta valikoimaa erilaisia sairauksia ,jotka liittyvät Yinin virtaan, kuten hedelmällisyyttä tai varhaista menopaussia. Vastaavasti Du 4 voidaan yhdistää muiden Du Main pisteiden kanssa hoitamaan Yang-sairauksia ja immuniteettia. Tämä jalostaa ymmärrystämme selän Shu-pisteiden ja vatsan Mo-pisteiden käytön suhteen.