Korva-akupunktiokurssi 11.-12.02.2017

Opettajana kokenut tutkija ja pedagogi Kajsa Landgren Ruotsista

Kurssilla opiskellaan korvan anatomiaa ja hoitopisteitä sekä ranskalaisen että kiinalaisen järjestelmän mukaan, sekä tehdään käytännön harjoituksia pisteiden paikallistamisesta ja neulottamisesta. Korva-akupunktio on loistava lisä hoitotyöhön ja antaa hoitajalle mahdollisuuksia tehostaa hoitovaikutuksia myös asiakaskäyntien välillä. Kurssin käytännönläheisestä luonteesta johtuen osallistujamäärä on hyvin rajoitettu.

Luennoitsija Kajsa Landgren on filosofian maisteri ja terveystieteiden tohtori joka on väitellyt Lundin yliopistosta 2011 vauvojen koliikin hoidosta akupunktiolla. Hän on taustaltaan psykiatrian erikoissairaanhoitaja ja opiskellut kiinalaista lääketiedettä vuodesta 1988 eri puolilla maailmaa. Hänellä on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus korva-akupunktion tutkimuksesta ja opetuksesta ja kirjoittanut hyvin käytännöllisen alan oppikirjan.

Kurssin opetus on ruotsin kielellä ja se tulkataan suomeksi. Luennoitsijan kirja Öronakupunktur on kurssin yhteydessä saatavilla ruotsinkielisenä, hinta 40 €. Erittäin käyttökelpoinen huonomminkin ruotsia osaaville. Kirjasta on myös englanninkielinen käännös, mutta tällä erää kustantajalta loppu.

Aika: 11.-12.02.2017, la klo 10-18, su klo 09-16
Paikka: Markkinointi-instituutti, Töölöntullinkatu 6, Helsinki
Kurssin hinta: Finnacun jäsenille 280€, muille 330€.

Ilmoittautuminen mahdollisimman nopeasti: Marru Honkanen, marru.honkanen@phnet.fi
tai gsm. 040-7511146.
Ilmoita samalla ostatko kirjan; Kajsa tuo mukanaan rajatun määrän.