Hae jäseneksi

Täysjäsenyyden hakeminen

Finnacun jäsenyyttä voi hakea kaikki jäsenkriteerit täyttävät akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen hoitajat. Tarkemmat jäsenkriteerit löydät tältä sivulta.

Jäsenyyden hakeminen tapahtuu ladattavien ja täytettävien .pdf-lomakkeiden avulla. Lomakkeet voi täyttää sekä ilmaisella Acrobat reader ohjelmallla, että joillain yleisimmillä selaimilla (Chrome, Microsoft Edge). Näiden lisäksi tarvitset koulutustodistukset, jotka pitävät sisällään tiedon koulutuksesi sisällöstä ja laajuudesta. 

Huomaathan, että jäsenyyden hyväksyminen tapahtuu Finnacun hallituksen kokouksissa, joita on kevät- ja syyskausina kerran kuukaudessa.

Avaa jäsentietolomake tästä

Avaa terapeuttirekisterin lomake tästä
(jos haluat tietosi Finnacun terapeuttirekisteriin)

Opiskelijajäsenyyden hakeminen

Opiskelijajäsenyyden hakeminen tapahtuu myös ylläolevalla lomakkeella. Opiskelijajäsenellä ei ole vielä pääsyä terapeuttirekisteriin, joten haettaessa täytetään pelkästään jäsentietolomake. Opiskelijajäsenyyttä varten ei tarvitse toimittaa muita liitteitä, pelkkä lomakkeen täyttäminen riittää.

Ohjeet lomakkeiden täyttämiseen

Käyttäessäsi Acrobat reader tai Microsoft Edge ohjelmia, avaa tiedosto, täytä kentät ja tallenna tiedosto. 

Käyttäessäsi Google Chrome -selainta, avaa tiedosto, täytä kentät ja tallenna tiedosto käyttäen Print (tulosta) toimintoa.

Täytettyäsi ja tallennettuasi lomakkeen, avaa täytetty lomake vielä uudestaan, tarkista että tiedot ovat oikein, ja lähetä tiedosto osoitteeseen jasenvastaava@finnacu.fi

Mikäli lomakkeen täyttäminen ei jostain syystä onnistu, voi siinä pyydetyt tiedot lähettää myös normaalillla sähköpostiviestillä (jo mainittuun osoitteeseen)

Huom! Palauttamalla jäsenhakemuksen vakuutat, että antamasi tiedot ovat oikein, ja että olet lukenut ja hyväksyt sekä yhdistyksen eettiset säännöt että menettelytapasäännöt.

Hakemuksen liitteet

Täysjäsenyyttä hakiessasi toimita ylläolevien lomakkeiden lisäksi seuraavat liitteet:

  •  Todistukset kiinalaisen lääketieteen opinnoista, sisältäen koulutusohjelman sisällön ja opetuksen määrän.
  • Todistukset virallisen lääketieteen opinnoista (30op) sisältöineen
  • Todistus voimassaolevasta ensiapukortista