Hae jäseneksi

Finnacun jäsenyyttä voi hakea kaikki jäsenkriteerit täyttävät akupunktion ja kiinalaisen lääketieteen hoitajat. Tarkemmat jäsenkriteerit löydät tältä sivulta.

Jäsenyyden hakeminen tapahtuu ladattavien ja täytettävien .pdf-lomakkeiden avulla. Lomakkeet voi täyttää sekä ilmaisella Acrobat reader ohjelmallla, että joillain yleisimmillä selaimilla (Chrome, Microsoft Edge). Näiden lisäksi tarvitset koulutustodistukset, jotka pitävät sisällään tiedon koulutuksesi sisällöstä ja laajuudesta. 

Avaa jäsentietolomake tästä

Avaa terapeuttirekisterin lomake tästä
(jos haluat tietosi Finnacun terapeuttirekisteriin)

Ohjeet 

Käyttäessäsi Acrobat reader tai Microsoft Edge ohjelmia, avaa tiedosto, täytä kentät ja tallenna tiedosto. 

Käyttäessäsi Google Chrome -selainta, avaa tiedosto, täytä kentät ja tallenna tiedosto käyttäen Print (tulosta) toimintoa.

Täytettyäsi ja tallennettuasi lomakkeen, avaa täytetty lomake vielä uudestaan, tarkista että tiedot ovat oikein, ja lähetä tiedosto osoitteeseen jasenvastaava@finnacu.fi

Mikäli lomakkeen täyttäminen ei jostain syystä onnistu, voi siinä pyydetyt tiedot lähettää myös normaalillla sähköpostiviestillä (jo mainittuun osoitteeseen)

Huom! Palauttamalla jäsenhakemuksen vakuutat, että antamasi tiedot ovat oikein, ja että olet lukenut ja hyväksyt sekä yhdistyksen eettiset säännöt että menettelytapasäännöt.

Hakemuksen liitteet

Toimita ylläolevien lomakkeiden lisäksi seuraavat liitteet:

  •  Todistukset kiinalaisen lääketieteen opinnoista, sisältäen koulutusohjelman sisällön ja opetuksen määrän.
  • Todistukset virallisen lääketieteen opinnoista (30op) sisältöineen
  • Todistus voimassaolevasta ensiapukortista