Face Reading – kurssi 8. – 9.4.2017

Aika: 8. – 9.4.2017
Paikka: Annalan Kartano, Helsinki
Osoite: Hämeentie 154, rakennus J
Luennoitsija: Eva-Marie Janelo, Ruotsi
Opetuskieli: ruotsi, tulkkaus suomeksi
Hinta: Finnacun jäsen 250 €, muut 280 €
Ilmoittautuminen: marru.honkanen@phnet.fi, puh. 040 7511146

Kurssin aiheesta

Face Reading – Kasvojen tulkinta oli hyvin pitkään yksi tärkeimmistä kiinalaisen lääketieteen diagnoosimenetelmistä. Nykyään se on noussut uudelleen kiehtovaksi aiheeksi ja diagnostiikan apumenetelmäksi.

Kasvojen muoto, niiden erityispiirteet, viivat ja rypyt kertovat siitä mitä sinä olet elämäsi aikana kokenut, miten ihmisenä toimit henkisellä ja tunnetasolla ja myös mitä mahdollisuuksia sinulla on, jos saisit käyttöösi kaiken sisäisen voimasi.

Tulemalla tietoisiksi tunteistamme, voimme muuttaa tapaamme reagoida, ajatella ja toimia. Kun vapautamme tukahdutetut tunteemme, vastaavat kasvolihakset vapautuvat myös ja sehän näkyy sitten kasvoissa.

Kasvot eivät kerro ainoastaan tunteiden vaikutuksista, vaan myös kehon fyysisestä tilasta. Sieltä voidaan lukea muun muassa verensokerin säätelyn toimivuutta, ruoansulatuksen tilaa tai vaikkapa lukea merkkejä verenkierron heikentyneestä tilasta.

Face Reading on helposti opittava menetelmä, jota voi käyttää apuna monenlaisessa hoitotyössä. Se kertoo lahjomattomasti mitä kehossa on meneillään ja auttaa hoitajaa kysymään oikeat kysymykset, tehostamaan diagnoosia ja parantamaan hoitotuloksia.

Kurssilla paneudumme kasvojen tulkinnan kiehtovaan maailmaan hyvin kokeneen ja asiaan perehtyneen Eva-Marie Janelon johdolla, joka on eloisa ja mukaansatempaava luennoitsija.

Kurssi sopii kaikille hoitotyötä jossain muodossa tekeville. Tervetuloa mukaan!

Tutustu aiheeseen etukäteen:
Lillian Pearl-Bridges kertoo Face Readingista
Eva-Marie luennoi aiheesta Kroatiassa ruotsiksi